Even voorstellen: twee nieuwe collega's!


De afdeling Onderwijs, Kwaliteit & Innovatie (OK&I) heeft twee nieuwe collega’s verwelkomd. Dorine en Florentine stellen zich graag aan jullie voor!
 
Dorine van Walstijn is begin april als nieuwe collega begonnen. Als onderwijskundige heeft zij onder meer gewerkt voor het mbo, de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus en bij de afdeling Onderwijsbeleid van de gemeente Den Haag. Sinds 1 april is zij aan de slag als beleidsmedewerker Kwaliteitsbeleid. “Kwaliteitszorg en onderwijskundige ontwikkeling hebben mij altijd geboeid. Deze functie sluit daarin perfect aan. Heb je vragen over onderwijskwaliteit (vo of algemeen) of instrumenten als de zelfevaluatie, collegiale audits of visitaties, weet mij dan te vinden!” Even zin in iets anders dan werk? Dat kan: “Ik ben altijd in voor goede koffie of andere aan Italië gelieerde zaken.”
 
Florentine Dijksma, 33 jaar, van oorsprong psychologe en al jaren onderdeel van de Lucasfamilie. Na zeven geweldige jaren op de Nutsschool Laan van Poot in de groepen 6 en 7 te hebben gewerkt, maakte zij per 1 mei de overstap naar het bestuursbureau van Lucas Onderwijs. Florentine gaat aan de slag als beleidsmedewerker. “In deze functie krijg ik de mogelijkheid om in de gehele breedte van het onderwijsveld te werken, wat mij heel erg aanspreekt. Ik ben onder andere betrokken bij de dossiers passend onderwijs, opleiden in de school, doorgaande lijn po/v(mb)o, 3So en Bovo.”
Naast haar werk sport Florentine graag: “Ik hou van sport en weet er ook veel vanaf. Mocht je nog een teamlid voor een pubquiz nodig hebben, die veel van sport weet, dan kun je me altijd een berichtje sturen!”

Foto: Dorine (links) en Florentine
EERDERE ITEMS